Villkor

 

Din beställning utförs, när du har fyllt i alla fält på första sidan, samt du accepterar våra villkor, och klicka på Start!

§ 1) Värderingen av ditt fordon utförs av Atlantic Car Value LLC . Konsumenten kan vända sig till denna adress för reklamation.

§ 2) All kontakt med Atlantic Car Value LLC sker skriftligen via e-post eller brev.

§ 3) Värderingen baseras på att försäljningen sker mellan två privatpersoner och att bilen passerat besiktningen och är i fullgott skick.

§ 4) En värdering kostar 399,- SEK inkl. frakt, alla avgifter och skatter. Faktureras i efterskott. Beräknad leveranstid ca. 2-4 vardagar.

§ 5) Ångerrätt: Avbokning kan göras tills värderingen har blivit igångsatt! Avbeställning görs här..

§ 6) Atlantic Car Value LLC ansvarar ej för eventuella händelser på marknaden som kan komma att påverka nivån på värderingarna.

§ 7) Atlantic Car Value LLC ansvarar inte för om uppgifterna som lämnas av kunden är felaktiga och åtar sig inget ansvar för eventuella felskrivningar, felräkningar, tekniska fel eller andra fel.

§ 8) Atlantic Car Value LLC har ingen skyldighet att värdera alla inkomna beställningar utan har rätten att avsäga sig en förfrågan.

§ 9) Beställaren är under inga förutsättningar berättigad till ersättning för indirekt skada eller dylikt till följd av användning av innehållet i Atlantic Car Value LLC eller dess tjänster.

§ 10) Avtal ingås vid att du klickar "START". Genom att klicka på "START" bekräftar du att du har läst och accepterat sidans vilkår.

§ 11) Atlantic Car Value LLC förbehåller sig rätten att stänga tjänsten för exempelvis service och uppgraderingar.

§ 12) Värderingen av ditt fordon säljs genom Atlantic Car Value LLC eller något av våra försäljningsombud.

§ 13) Kundens information är skyddad och används endast till information samt erbjudande från Atlantic Car Value LLC och relaterade företag.

§ 14) Ångerrätt: Konsumenten ger sitt samtycke till att den vanliga ångerperioden inte ges på de tjänster som erbjuds från Atlantic Car Value LLC , med hänvisning till Europaparlamentets och rådets direktiv 97/7/EG av den 20 maj 1997 om konsumentskydd vid distansavtal §6.3. Dessutom kan det noteras att de erbjudna produkterna har tillverkats enligt konsumentens anvisningar och har fått en tydlig personlig prägel och på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.
Varor och tjänster säljs i enlighet med alla gällande EU-direktiv om distansförsäljning.

Särskilt i förhållande till ångerfrist, förklaras att ångervecka inte ges för värderings-tjänsten med hänvisning till Europaparlamentets och rådets direktiv 97/7/EG av den 20 maj 1997 om konsumentskydd vid distansavtal 6.3 "tillhandahållande av varor som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som har fått en tydlig personlig prägel eller som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla" "tillhandahållande av tjänster, fullgörandet av vilka har påbörjats med konsumentens samtycke före utgången av den i punkt 1 angivna fristen på sju arbetsdagar"

TILLBAKA

 
Vurdering betingelser Køb og salg guide karosseri guide Kontakt os Links
 
 

Vad du får !

Information om bilvärderingen!

En kraft paket

Du kommer få certifikatet via både e-post och vanlig post.
  • Värde vertifikatet
  • Begagnad bilmanual
  • Checklista - säjl din bil
  • Checklista - köpa en bil
  • Köp/Försäljnings kontrakt
  • Informationsbrev
  • Fakturering för värdering
Du kommer att få ovanstående e-post inom 24 timmar.
Priset för en värdering inklusive alla skatter är 399,00 kr.

Vår erfarenhet av fordonsvärdering visar att automatiska värderings - tjänster är bra, men ofta har en stor felmarginal.
Få en korrekt indikation på vad ditt fordon är värt -använd oss! Vi ger dig priser, tips och råd vid köp och försäljning av din begagnade bil !
Våra värderingar görs av verkliga människor - inte datorgenererade.
Pris inklusive alla skatter 399,00 kr. Du godkänner våra villkor genom att markera kryssrutan och trycka på "start".
Med ett värderingsintyg i handen är du alltid i en bra position för att köpa eller sälja din begagnade bil!
Vi ger dig priser, tips, råd och vägledning vid köp eller försäljning av en begagnad bil. Med ett värderingscertifikat i handen är du alltid i en bra position att sälja eller köpa begagnade bilar. Från en ren ekonomisk synvinkel kommer det alltid löna sig att handla begagnade bilar privat. Du kan ofta spara 10.000-tals kronor.

Marknaden för begagnade bilar är naturligtvis en ren djungel,speciellt om du inte är så insatt i bilvärlden.
Med våra bedömningar och relaterade dokument kommer du att bli mycket starkare och få mer kunskap om att köpa och sälja bilar.
Om du känner dig osäker på hela processen för bilhandel är det bra att hjälp av kunniga personer.
Lycka till med ditt köp eller försäljning av din "nya" begagnade bil!


 
   
  Copyrighted© Atlantic Car Value LLC 2012 All Rights and Reserved